Vaterpolisti Radničkog gostuju Jadranu (nedelja, 19.15h)

jadran-vk-radnicki

Seriju teških gostovanja vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca nastavljaju u nedelju, od 19.15 sati, utakmicom sa Jadranom iz Herceg Novog, u okviru petog kola Triglav lige za prvaka.

Šumadinci su se u prethodna dva duela sjajno nosili sa favorizovanim rivalima, pa mogu da budu zadovoljni trenutnom formom, iako ne i konačnim rezultatima. U najmanju ruku bili su ravnopravni rivali Jugu u Dubrovniku (7:7) u regionalnom takmičenju i mađarskom šampionu Egeru (6:7), ali su pobede izostale.

Očekuje ih još jedna izuzetno važna borba, jer im je Jadran jedan od glavnih konkurenata za mesto na „fajnal-foru“ Triglav lige.

Kragujevčani su trenutno treći sa 15 bodova, dok Jadran na četvrtom mestu ima tri manje, a odmah ispod crte šansu vrebaju Crvena zvezda i zagrebačka Mladost, sa po 10 bodova.

Stoga oba rivala u meč ulaze sa imperativom pobede, a nema sumnje da će biti neizvesno kao u prvom duelu, kada je Radnički u svom „Parku“ pobedonosni pogodak postigao tek 20 sekundi pre kraja meča, za tesan trijumf – 5:4.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti