KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uspešan vikend za kragujevačke bicikliste

Iza kragujevačkih biciklista je jedan vrlo bogat takmičarski vikend. Takmičari Radničkog i Ciklomanije su najpre u subotu nastupili na trci MTB Kupa Srbije u Pirotu, da bi samo dan kasnije uzeli učešće na Fruškogorskom maratonu.

Foto: KES Kragujevac

Najvrednije rezultate na trci u Pirotu ostvarile su takmičarke Radničkog Iva Pavlović i Maša Marković. Iva je trijumfovala u trci juniorki, dok je Maša bila najuspešnija u konkurenciji pionirki. Medalju sa ovog takmičenja ponela je još jedna članica Radničkog, Marta Dunjić, kojoj je pripala bronza u kategoriji juniorki.

Blizu osvajanja medalja na ovom takmičenju bili su i članovi Ciklomanije Viktor Slavković i Marko Praštalo, ali ih je manjak sportske sreće koštao nešto boljeg plasmana.

Foto: BK Cyclemania

Kragujevački biciklisti bili su znatno uspešniji na trci državnog prvenstva u MTB maratonu, koja je održana na Fruškoj Gori. Najviše uspeha imala je članica Ciklomanije Jana Jolović, koja je trijumfovala u srednjem maratonu kod seniorki, ispred sugrađanke Marijane Urošević iz Radničkog, koja se treću godinu zaredom okitila vicešampionskim zvanjem.

Veteran Aleksandar Marić domogao se srebra u masters kategoriji, baš kao i član Ciklomanije Marko Praštalo u konkurenciji juniora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!