KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Uspešan nastup rvača Kragujevca na prvenstvu Srbije za mlađe seniore

Juče je u subotičkoj hali „Dudova šuma“ održano prvenstvo Srbije za mlađe seniore u rvanju grčko-rimskim stilom. Među brojnim učesnicima ovog prvenstva našli su se i rvači iz Kragujevca, koji su ostavili jako dobar utisak. Najviše uspeha imali su članovi Rvačkog kluba Kragujevac, Aleksandar Simović i Miljan Zdravković, koji su osvojili titule prvaka države u svojim težinskim kategorijama.

Simović je bio najuspešniji u konkurenciji takmičara do 97 kilograma, dok je Zdravković trijumfovao u kategoriji rvača do 63 kilograma.

Zapažene nastupe imali su i Ognjen Jakovljević i Nikola Simović, koji su se okitili bronzanim medaljama u svojim težinskim kategorijama, a na korak do medalje zaustavljeni su Bojan Dončić, Mihajlo Sarić, Adam i Maksim Marković.

U ekipnom plasmanu, Rvački klub Kragujevac zauzeo je treće mesto, iza zrenjaninskog Proletera i prvoplasiranog somborskog Sokola.

Predstavnika na ovom prvenstvu imao je i Rvački klub Radnički. Aleksa Vukašinović je svoj nastup u konkurenciji takmičara do 87 kilograma završio već u prvom kolu, nakon što ga je porazio sugrađanin Nikola Simović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!