U Srem po nova tri boda

Nedeljni meč sa Sremom u Sremskoj Mitrovici koji će se igrati sa početkom u 15 časova, mnogi u Fudbalskom klubu Radnički vide kao jedan od najznačajnijih u nastavku borbe za mesto koje vodi u najviši rang. Izabranici trenera Vlade Čapljića su osvojili šest bodova u prva dva meča takozvanog prolećnog dela sezone i sigurno je da će sa puno optimizma i samopouzdanja krenuti put Sremske Mitrovice. Stručni štab Radničkog može da računa na sve igrače koje ima pod svojim okriljem, tako da će trener Čapljić biti na slatkim mukama da odredi tim za ovo gostovanje.

– Još jedna teška utakmica je pred nama, protivnik je sigurno motivisan. Srem je jedna mlada ekipa, i sigurno željna dokazivanja, mi ćemo pružiti kvalitetnu igru, a kao i do sada, na svakoj utakmici imperativ nam je pobeda, tako da u Srem idemo po nova tri boda. – rekao je šef stručnog štaba Radničkog, Vlado Čapljić, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.

– Iz iskustva znam da nema lakog protivnika, i da u ovoj ligi su sve ekipe prilično izjednačene. Bez obzira na kadrovske probleme koje FK Srem ima, sigurno će pokušati da se nametnu, i da daju svoj maksimum. Mi igramo napadački, i ako uspemo da ponovimo igru iz Novog Sada, naravno, uz pomoć naših vernih navijača, tri boda ne bi trebalo da dolaze u pitanje. – optimista je fudbaler Nenad Stojaković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *