KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Tri medalje za kragujevačku Olimpiju na Kupu Vojvodine

Još jedan uspešan vikend za kragujevačku Olimpiju. Na nedavno održanom Kupu Vojvodine u Novom Sadu, kragujevački klub je osvojio tri medalje različitog sjaja.

Tijani Jelić je pripalo zlato u kategoriji bikini fitness za takmičarke preko 166 cm, dok je u istoj kategoriji, ali za takmičarke do 166 cm visine, Jelena Milosavljević osvojila srebro. Konačno, Mirjana Stefanović se domogla bronze u kategoriji body fitness.

Članovi Olimpije uveliko tempiraju formu za nastup na Kupu Srbije u Beogradu krajem maja, koji će ujedno imati ulogu izbornog takmičenja za sastav reprezentacije Srbije na predstojećem Balkanskom prvenstvu u Rumuniji od 12. do 14. juna.

CVETKOVIĆ ČETVRTI U EVROPI

Minulog vikenda je u španskoj Santa Suzani održano IFBB Evropsko prvenstvo, na kome su reprezentivci Srbije osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju, što je jedan od najvećih uspeha našeg nacionalnog tima na prvenstvima Starog kontinenta.

Titulama evropskih prvaka okitili su se Miljana Ferenc (welness fitness) i Dušan Đurić (classic physique), dok je srebro pripalo Igoru Šikori (game classic body building).

U sastavu reprezentacije Srbije na ovom takmičenju našli su se i članovi Olimpije, Aleksandar Cvetković i Sandra Grujić. Cvetković je „za dlaku“ ostao bez medalje u disciplini game classic body building, gde je zauzeo visoko četvrto mesto, dok je Sandra Grujić takmičenje u bikini fitnessu okončala na dvanaestoj poziciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *