KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Todorović novi predsednik Fudbalskog saveza grada Kragujevca

zeljko-todorovic

Na vanrednoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Grada, za novog predsednika kragujevačke fudbalske organizacije izabran je Željko Todorović, dugogodišnji fudbalski radnik i član Skupštine FK Radnički 1923, kao i FARE organizacije Evropske fudbalske federacije (UEFA).

Todorović je na ovoj poziciji zamenio Ivicu Samailovića, koji je podneo ostavku. Todorović je bio jedini kandidat, pošto je Zoran Spasić povukao svoju kandidaturu uoči izborne skupštine.

Za tu funkciju predložio ga je najveći kragujevački klub Radnički 1923, uz podršku još nekoliko gradskih klubova, a izabran je jednoglasno (31 delegat).

Novi predsednik je rekao da mu je drago da ispred Radničkog postane predsednik i da će se potruditi da bude od pomoći svim klubovima na teritoriji grada Kragujevca, jer su svi u teškim i neizvesnim situacijama.

„Pokušaću da oživim neke klubove koji su se tokom zadnjih godina ugasili. Marketinški ćemo pojačati rad saveza. Pre svega želimo da se FSG Kragujevca pita za sva važna pitanja na teritoriji FSRZS, a ne kao do sada, da budemo marginalizovani – rekao je Todorović za KG Sport.

Na slici: Željko Todorović (levo) u društvu Gillard Viliam-a (UEFA)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.