Tintor pred nastavak prvenstva: “Nikoga se ne plašimo“

Povodom početka prolećnog dela Jelen Superlige i utakmice sa Radom, u sali SD Radnički održana je konferencija za medije kojoj su prisustvovali predsednik kluba, Milenko Marjanović, šef stručnog štaba Dejan Đurđević, fudbaler Miloš Tintor i pr kluba, Milena Živković.

Dejan Đurđević je optimista, smatra da Radnički ima iskusniju ekipu.

“Nestrpljivo iščekujemo početak prolećnog dela prvenstva. Dva meseca smo dosta vredno radili, momci su dosta sebe uložili, ali rezultat toga treba da vidimo sutra na terenu. Ova utakmica je jako važna iz više razloga, ali znate u fudbalu je prva sledeća najvažnija. Imamo poprilično izmenjen sastav tako da navijači i mi treba da vidimo nešto novo, nešto bolje od onoga što je bilo u prošloj sezoni.

Utakmica bitna ne samo zbog bodovnog salda, već da se krene sa prvom pobedom, kako bi stvari išle lakše. Sutra se ništa neće rešiti, već će naša borba trajati do poslednjeg kola. Iskustvo je na našoj strani, mislim da će to doneti prevagu na sutrašnjem meču.’‘ – kazao je Đurđević.

Miloš Tintor očekuje pobedu u duelu sa “građevinarima“.

“Mnogo smo znoja prolili ova dva meseca. Svi igrači su maksimalno spremni, svi žele da pobedimo prvu utakmicu. Cilj nam je opstanak, ako nam se ukaže šansa za bolji plasman, mi ćemo je iskoristiti. Ne plašimo se nikoga, imamo dobar tim. Igrači koji su došli u polusezoni su mnogo dobri fudbaleri i ljudi, uklopili su se dobro, mi smo ih dobro prihvatili i nadam se da ćemo sutra pobediti“, rekao je Tintor.

Prvi čovek kragujevačkog superligaša, Milenko Marjanović istakao je da su preduzete sve mere kada je organizacija susreta u pitanju.

“Preduzeli smo sve aktivnosti koje su u skladu sa odlukom FSS po pitanju ovog meča, kako bi on protekao u najboljoj atmosferi. Imamo dogovor sa načelnikom supa, gosp. Đorovićem, kao i našim navijačima. Neredi moraju biti eleminisani, pa smo stim u vezi, obezbedili potrebne mere. Sve smo preduzeli da našeg gosta dočekako domaćinski“, rekao je Marjanović.

Prema rečima trenera Đurđevića, Dragan Milovanović ima povredu tetive, pa je njegov nastup u napadu Kragujevčana na sutrašenjm meču neizvestan. Slična situacija je i sa Milošem Tintorom, koji već duže vreme vuče povredu leđa. Darko Fejsa je i dalje povređen, i u limitiranom trenažnom procesu je, tako da ga sutra sigurno neće biti u sastavu.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Radničkog 1923 i Rada igra se u sredu, 27. februara, od 14 časova na stadionu “Čika Dača“. Ulaz na stadion za sve posetioce će biti besplatan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *