„Tigrice“ jače za četiri talentovane pionirke

1

Ženski rukometni klub Radnički misli na svoju budućnost. Talentovane članice pionirskog tima Marta Begović, Ana Stojković, Anastasija Badrljica i Tijana Ristić priključene su prvoj ekipi i biće na raspologanju treneru Aleksandru Radosavljeviću u nastavku sezone.

Pionirska selekcija Radničkog beleži izuzetne rezultate, što je automatski pokrenulo inicijativu da se najtalentovanije devojčiće priključe prvom timu. Sve ovo je u skladu sa zacrtanim planom uprave kluba da se u budućem periodu oslanja isključivo na igračice iz sopstvenog pogona.

„Priključili smo ove četiri igračice iz naše omladinske škole, prvenstveno kako bi ih nagradili za dosadašnji rad i prikazane igre u njihovoj selekciji. One neće biti u punom trenažnom procesu, ali će učiti od starijih kolegnica i usavršavati tehniku rukometne igre. Normalno, nastaviće da igraju sa svojim vršnjakinjama, a biće i u sastavu seniorskog tima.“ističe šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Novopečene „Tigrice“ nisu krile svoje oduševljenje prekomandom u prvi tim i obećavaju da će naporno raditi na treninzima, kako bi opravdale ukazano poverenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *