KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Teodorin „rafal“ medalja na „Velikoj nagradi Novog Sada“

Članica kragujevačkog Čika Mate i državna reprezentativka Teodora Vukojević obeležila je ovogodišnje izdanje međunarodnog streljačkog turnira „Velika nagrada Novog Sada“, koji je okupio strelce iz sedam država. Mlada Kragujevčanka je takmičenje okončala sa šest osvojenih medalja, od toga četiri zlatnog sjaja.

Najviše uspeha Teodora je imala u takmičenju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava, gde je trijumfovala u obe konkurencije (seniorke i juniorke).

U preostale dve takmičarske discipline (vazdušna puška i trostav), mlada uzdanica Čika Mate okitila se zlatnim medaljama u juniorskoj i srebrnim u seniorskoj konkurenciji.

Uspesi nisu mimoišli ni ostale strelce kragujevačkog kluba na ovom takmičenju.

Veteran Stevan Pletikosić „upucao“ je zlato u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava kod seniora. Marko Ivanović je bio najuspešniji u juniorskom trostavu, dok je u gađanju MK puškom iz ležećeg stava zauzeo drugo mesto. Konačno, Milutin Stefanović je u tandemu sa Andreom Arsović očekivano odneo trijumf u takmičenju mikseva puškom, uz osvojenu bronzu u konkurenciji seniora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *