KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Teodora Vukojević šesta na svetskoj rang listi

Svetska streljačka federacija (ISSF) nedavno je objavila januarsku rang listu najboljih strelaca vazdušnim oružjem. Članica kragujevačkog Čika Mate i reprezentativka Srbije Teodora Vukojević je zahvaljujući zapaženim rezultatima na prva dva takmičenja u ovoj godini zauzela visoko šesto mesto na rang listi takmičarki u disciplini vazdušna puška.

Foto: SSS

Aktuelna seniorska i juniorska šampionka Srbije puškom je na prvom Gran pri turniru u ovoj godini, u slovenačkim Rušama, zauzela osamnaesto mesto, a znatno bolji rezultat ostvarila je na turniru u Osijeku, gde je zaustavljena pred vratima finala.

Prvo mesto na januarskoj rang listi u ovoj disciplini pripalo je srpskoj reprezentativki Andrei Arsović, koja je pobedama na oba Gran pri turnira zaradila maksimalnih 1 000 bodova.

Olimpijac Milutin Stefanović našao se na 18. mestu rang liste najboljih strelaca vazdušnom puškom, a Marko Ivanović na 34. poziciji.

Prema važećim pravilima ISSF-a, u sistem bodovanja za rang listu ulaze samo rezultati ostvareni u pojedinačnim olimpijskim disciplinima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!