KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Taricić i Dimitrijević zaustavljeni u osmini finala EP u Novom Sadu

Stefan Taricić i Perica Dimitrijević

U Novom Sadu je održano Evropsko prvenstvo u rvanju, uz učešće preko 600 takmičara u sva tri stila, uključujući i  rvanje u neolimpijskim disciplinama. Boje Srbije na ovom takmičenju branili su između ostalih i rvači Radničkog Stefan Taricić i Perica Dimitrijević, koji nisu uspeli da dođu do medalja, ali su ostavili sasvim solidan utisak.

Taricić je u konkurenciji rvača do 61 kilograma slobodnim stilom zaustavljen u osmini finala, pošto je od njega bio bolji Bugarin Dimitar Ivanov. Takmičenje je u osmini finala završio i Perica Dimitrijević, koji je u kategoriji takmičara do 65 kilograma, takođe slobodnim stilom, eliminisan od strane Zaimova Jakobišvilija iz Gruzije.

ZNAČAJNA PRIZNANJA ZA RVAČKI KLUB RADNIČKI

Prethodnih dana u Rvački klub Radnički stigla su dva značajna priznanja. Ivan Dujmić je za pedeset godina stručnog rada sa klupskim i reprezentativnim selekcijama nagrađen ordenom, a isto priznanje pripalo je i Rvačkom klubu Radnički, čiji su takmičari tokom 47 godina postojanja kluba ostvarivali značajne rezultate na domaćoj i internacionalnoj sceni.

SENIORSKO PRVENSTVO SRBIJE U „JEZERU“

U subotu, 13. maja, od 11.30h u hali „Jezero“ biće održano seniorsko prvenstvo Srbije u rvanju. Organizator je Rvački klub Radnički.

Ulaz je slobodan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *