KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Takmičari Tekvondo akademije Kragujevac blistali na „Sparta Openu“

Šesnaeset medalja, tri ekipna i jedan individualni trofej doneli su takmičari Tekvondo akademije Kragujevac sa prvog međunarodnog turnira „Sparta Open“ u Novom Sadu.

Od ukupno šesnaest osvojenih medalja, šest su bile zlatnog sjaja, a osvojili su ih pioniri Marija Bradić i Kristijan Proći, odnosno kadeti Elena Bradić, Pavle Cvetković, Đurđa Petrović i Aleksandra Čikiriz, koja je proglašena za najbolju kadetkinju A klase na turniru.

Srebne medalje pripale su Miroslavu Kostoviću u konkurenciji pionira, odnosno Anđeliji Lepović, Urošu Cvetkoviću i Kasiji Nešović u uzrastu kadeta.

Konačno, bronzanim odličjima okitili su se Nađa Lepović, Lazar Banković, David Simović i Sofija Živojinović u konkurenciji pionira, zatim juniorka Kristina Stević i kadetkinja Đurđa Bradić.

Takođe, kragujevačkom klubu pripala su i tri ekipna trofeja za osvojeno prvo mesto u konkurenciji kadeta i sveukupnom plasmanu A klase, odnosno za treće mesto u ekipnom plasmanu A klase pionira.

Naredno takmičenje na kome će članovi Tekvondo akademije Kragujevac nastupiti je „Asteriks Kup“, koji se održava idućeg vikenda u Nišu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.