KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Takmičari Šumadija karate dođoa nastavljaju sa uspesima

Još jedan uspešan takmičarski vikend za članove Šumadija karate dođoa, koji su na Kupu Hidetaka Nišijama, održanom proteklog vikenda u Preljini kraj Čačka, osvojili ukupno 21 medalju.

Najbolji takmičari kragujevačkog kluba, poput Olivere Petković, Hane Filipovć, Viktora Kostića i Bogdane Terzić, opravdali su očekivanja i nastavili nisku uspeha, a zapažene nastupe imali su i Matija Mladenović, Neda Milovanović, Lara Ibrovac, Anđela Jovanović, Ema Moreski i Dušan Rajičević, koji su pokazali da se od njih tek mogu očekivati veliki rezultati.

Ovaj turnir ostaće upamćen i po prvom takmičarskom nastupu Klare i Konstantina Živanovića, pri čemu je četvorogodišnja Klara osvojila pehar namenjen najmlađem učesniku turnira.

Takmičare Šumadija karate dođoa sada očekuju pripreme za JKA Miloš kup, koji će se održati 14. maja u Trsteniku. Takođe, osmoro reprezentativaca iz redova kragujevačkog kluba paralelno se priprema za učešće na predstojećem Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama, koje je planirano početkom juna u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!