Svetosavski turnir u mini rukometu

Posle trećeg međunarodnog Svetosavskog rukometnog turnira za generaciju 2005. godište, u kragujevačkoj „SBB hali Jezero“, u nedelju, 2. februara, na programu je drugi deo turnira u mini rukometu, gde će svoje znanje kragujevačkoj publici predstaviti najmlađi rukometaši (2008. godište i mlađi).

Nastupiće dvanaest ekipa iz Srbije, šest u muškoj i isto toliko u ženskoj konkurenciji, koje će se boriti za trofeje ovog tradicionalnog turnira u organizaciji Rukometnog kluba Radnički.

Zbog zahtevnosti i prestiža, ove godine smo Svetosavski turnir podelili u dva dela. U nedelju nas očekuje možda i najlepši takmičarski deo, jer će na teren izaći najmlađi rukometaši. Rad sa decom i turnirsko takmičenje oplemenjuje kako nas trenere, tako i same učesnike i publiku. Uvek je zanimljivo posmatrati entuzijazam, želju za pobedom, radost i tugu nakon završenih utakmica kod ovog uzrasta. Cilj je uvek isti – provera trenutnog rukometnog znanja, a još važnije je druženje, sticanje novih prijateljstava, i to da na kraju uvek pobedi rukomet – rekao je Milan Đukić, trener najmlađe ženske selekcije Radničkog.

Početak turnira zakazan je za 9 časova i 30 minuta, a igraće se po sledećem rasporedu:

Izvor i foto: SPD Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *