Sušičani „leče rane“ iz Valjeva protiv Trepče

Posle poraza od Budućnosti u Valjevu, fudbaleri Sušice u devetom kolu Srpske lige „Zapad“ u nedelju dočekuju ekipu Trepče, sa željom da se vrate na pobednički kolosek i poprave plasman na tabeli.

Fudbaleri Trepče (crno zeleni dresovi) i Sušice sa poslednjeg susreta u Kragujevcu

U kragujevačkom srpskoligašu žele što pre da zaborave poraz u Valjevu i sve ono što se događalo na terenu stadiona SRC „Pećine“ i oko njega. Sevale su varnice na terenu od početka utakmice, jer je Budućnost želela pobedu po svaku cenu, koju je i ostvarila sa igračem manje.

U Sušici su teško prihvatili poraz zbog poništenog pogotka i maltretiranja od strane navijača, kako za vreme utakmice, tako i nakon nje. Imala je posla i policija, a razmenjena su i zvanična saopštenja u kojima su uprave obe ekipe sa svoje strane ocenile kako su videle i doživele sve što se dešavalo na terenu i oko njega.

Poraz u Valjevu spustio je Sušicu sa treće čak na osmu poziciju na tabeli. Međutim, u klubu se ne mire sa takvim plasmanom i tvrde da zaslužuju bolje mesto. Zbog toga su rešeni da pred svojim navijačima, već u nedelju pokažu da ova ekipa sa iskusnim igračima i raspoloženim strelcima može da popravi utisak sa prethodna dva vezana gostovanja u kojima je osvojen samo bod.

Sušičani dočekuju Trepcu iz Kosovske Mitrovice, koja je na domaćem terenu u prethodnom kolu pobedila Slogu iz Kraljeva sa 4:0 i sa samo bodom manje zauzima deseto mesto na tabeli. Kao i na prethodnim utakmicama, i u ovaj susret domaći tim ulazi sa pobedničkim ambicijama. Tvrde da imaju tim za bolji plasman od osmog mesta, jer potajno priželjkuju da se bore za vrh tabele, a ne za opstanak u ligi.

U prethodnoj sezoni fudbaleri Sušice su pobedili Trepču na pomoćnom terenu sa veštačkom travom stadiona „Čika Dača“ sa 3:0, ali su izgubili u Zvečanu sa 0:2.

Susret – Trepča odigraće se na stadionu u Sušici u nedelju, sa početkom u 15 časova.

Tekst i foto: M. Jovičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *