Sušica i Vodojaža odmeravaju snage u Kupu FSGKG

U Fudbalskom savezu grada Kragujevca danas je obavljeno izvlačenje parova za nastavak takmičenja u kupu. Najzanimljiviji susret četvrtog kola biće svakako onaj između Sušice i Vodojaže.

Fudbaleri Sušice (plavi dresovi) i Vodojaže pred poslednji susret za bodove u Grošnici

Žrebom je odlučeno da domaćin ovog susreta bude srpskoligaš Sušica, koja se u četvrto kolo plasirala službenim rezultatom, jer je Šumadija 1903 predala meč zbog zauzetosti mladih igrača u omaldinskoj i kadetkoj ligi. Grošničani su u prethodnom kolu kao gosti pobedili novog zonaša Korićane sa 5:0.

U drugom susretu gradski drugoligaš Dobrača ugostiće ekipu novog zonaša Budućnosti iz Resnika, u Ilićevu se sastaju prvoligaši Srbija i Bagremar, a slobodna je ekipa Maršića, koja je eliminisala Bratstvo iz Erdeča. U prethodnom kolu Resničani su u Petrovcu bili uspešniji od Jedinstva, a Dobrača je bila slobodna. Ekipa Srbije izbacila je iz kupa Slobodu iz Grbica, dok je Bagremar kao domaćin pobedio Seljaka iz Cvetojevca.

U polufinale direktno se plasirao Maršić, koji je u ovom kolu slobodan.

Utakmice 4. kola Kupa FSGKG Sušica – Vodojaža, Dobrača – Budućnost i Srbija – Bagremar odigraće se u sredu, 18. septembra, sa početkom u 16 časova.

Inače, ovogodišnji osvajač pehara Fudbalskog saveza grada Kragujevca je ekipa Vodojaže, koja je u finalu pobedila Maršić. Grošničani su osvajači kupa i na području Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije, jer su u finalu bili uspešniji od Gruže.

Tekst i foto: M.J.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *