KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Šumadijska liga šampiona, 8. dan

Kako takmičenje u Šumadijskoj fudbalskoj Ligi šampiona odmiče, čini se da su strelci sve raspoloženiji. U meču „D“ grupe, Barselona, učenici O. š. „Julijana Ćatić“ iz Stragara, savladala je Panatinaikos, čije boje brani O. š. „Sveti Sava“ iz Aranđelovca sa 5:1. Dvostruki strelac u ovom meču bio je Đorđe Maksimović,a precizni su još bili Nikola Lazić, Đorđe Z. Maksimović i Aleksa Pantić, dok je, na drugoj strani, poraz ublažio Stefan Jovanović. 

Ekipa Bazela, za koju igraju učenici O. š. „Milan Ilić-Čiča“ iz Aranđelovca je sa 5:0 pobedila Romu, odnosno, O. š. „Živadinka Divac“ iz Kragujevca, po dva gola postigli su Đorđe Mitić i Andrija Ratković, a jednom se u strelce upisao Miloš Tomović, u susretu koji održan u okviru „E“ grupe.

Ubedljivu pobedu, u meču „F“ grupe, izvojevali su igrači Olimpika, koji su sa 4:0 savladali Spartak, rivale iz O. š. „19. oktobar“, a u ovoj utakmici dva gola je postigao Miroslav Arsić, a po jedan Đorđe Radosavljević i Stefan Ilić.

U utakmici „D“ grupe, Rubin, O. š. „Dragiša Luković-Španac“ iz Beloševca, pobedila je Kopenhagen, O. š. „Miloje Simović“ iz Dragobraće sa 3:1. Za pobednički tim mrežu rivala dva puta je pogodio Jovan Šorić, a jednom Nikola Đurić, dok je utešni gol za poražene delo Nikole Popadića.

Izuzetno ubedljiv bio je i Čelzi, sastavljen od učenika O. š. „Sreten Mladenović“ iz Desimirovca, u okviru „F“ grupe. koji je sa 6:1 porazio Žilinu, O. š. „Moma Stanojlović“ iz Kragujevca. Po dva puta mrežu protivnika su zatresli Stevan Petrović, Stevan Aleksić i Miroslav Nikolić, a počasni gol za Žilinu postigao je Bogdan Stojčević.

Dosta golova viđeno je u duelu „G“ grupe, u kojem je Okser , O. š. „Sveti Sava“ iz Toponice, pobedio Real, O. š. „Dositej Obradović“ iz Erdeča“ sa 6:3. Do pobede, Okser je došao pošto su se po dva puta u strelce upisali Jovan Milić i Marko Obradović, a po jedan Miloš Telalović i Predrag Tomić, dok je na drugoj strani dvostruki strelac bio Đorđe Trajković, a jednom je precizan bio i Stefan Savić. Najviše golova, deset, postignuto je u meču „G“ grupe, u kome je Milan, O. š. „Mirko Jovanović“ sa 9:1 savladao Ajaks, O. š. „Radoje Domanović“, Najefikasniji sa tri gola bio je Kristijan Arsenijević, po dva su postigli Kristijan Vasić, Aleksa Todorović i Jovan Lukić, a na drugoj strani poraz je ublažio Miloš Milutinović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *