Šumadiji 1903 još jedan gradski derbi

U 11. kolu Zone Morava fudbaleri Šumadije 1903 i Slavije osvojili po tri boda, dok su Vodojaža, Arsenal i Sloboda iz Grbica pretrpeli poraze.

Zonaš sa Bubnja u još jednom gradskom derbiju ostvario je još jednu minimalnu pobedu i time zadržao lidersku poziciju. Na golu Šumadije 1903 briljirao je golman Milovanović, a gol odluke pao je u 71.minutu nakon centaršuta iskusnog Nikolića i dobrog snalaženja napadača gostiju omalenog Živića, dovoljno za tri boda.

Vodojaža – Šumadija 1903 0:1 (0:0)

GROŠNICA
Igralište: Vodojaže
Gledalaca: 100
Sudija: Đorđe Stevanović (Kragujevac)
Žuti karton: M. Petrović (Šumadija 1903)
Strelac: 0:1 Živić u 71.minutu.

VODOJAŽA: Ilić, Ignjatović, Đokić, Veselinović, S.Petrović, Nešković, N.Petrović, Stević, Savić (Milivojević), Jevremović (D.Despotović), M.Despotović.

ŠUMADIJA 1903: Milovanović, Beloica, Bubanja (Rašković), Nikolić, M.Petrović, M.Milosavljević, Živić, D.Petrović (Blagojević), Tankosić, Dimitrijević, S.Milosavljević.

Igrač utakmice: Milovanović (Šumadija 1903)

BRESNIČANI SE VRATILI NA STAZU POBEDA

Veoma bitne bodove osvojila je Slavija protiv ekipe koja se bori za opstanak. Prikazana je previše nervozna igra, u kojoj su obilovale opomene, tako da su i golovi bili u drugom planu. Pobednik je odlučen tek ulaskom Krstića, koji je za osam minuta uspeo da postigne odlučujući pogodak, i svoj tim dovede u mirne vode.

Slavija – Dragačevo 2:1 (1:1)

KRAGUJEVAC
Igralište: Slavije
Gledalaca: 100
Sudija: Nikola Vujović (Kraljevo)
Žuti kartoni: Stefanović, Tomović, Stoilović, Vukoičić, Mimović, Kovačević (Slavija), Šarčević, Mijatović, Pajović, Maričić (Dragačevo).
Crveni karton: Vuičić, trener Dragačeva u 73.minutu.
Strelci: 1:0 Tomović 15, 1:1 Pejović 26, 2:1 Krstić u 60.minutu.

SLAVIJA: Petrović, Stoilović, Mimović, Stefanović, Tomović, J.Đorđević, Vukoičić (Marković), Dakić (Krstić), U.Đorđević (Radulović), Matejić, Kovačević.

DRAGAČEVO: Janković, Ristović, Vukašinović, Mijatović, Petrović, Karadžić (Paunović), Glavonjić (Vuletić), Pejović, Šarčević (Đerić), Maričić, Pajović.

Igrač utakmice: Danijel Krstić (Slavija)

GRBIČANI NASTAVILI SERIJU PORAZA

U još jednoj utakmici sa previše nervoze odlučio je gol Strizovića, devet minuta pre kraja utakmice.

Sloboda – Takovo 0:1 (0:0)

KRAGUJEVAC
Stadion: Bubanj
Gledalaca: 20
Sudija: Đorđe Milojević (Kraljevo )
Žuti kartoni: Milošević, Jokić, Mitrović, F.Bajović (Sloboda), Solujuić, Martinović, Živković, Miletić, Mikić, Vukomanović (Takovo)
Crveni kartoni: Miletić (Sloboda) 70.minut, Vujačić (Takovo) u 70.minutu.
Strelac: 0:1 Strizović u 81.minutu.

SLOBODA: Milanović, Đorđević, Miljojković, Alempijević, Jokić, Milojević (Vranić), Milošević, Slavković, Mitrović (Zdravković), F.Bajović (Miletić).

TAKOVO: Hadžić, Mikić, Miletić, Solujić, Milovanović, Filipović (Vukomanović), Martinović (Nikolić), Vujičić, Strizović, Živković, Starčević (Elek).

Igrač utakmice: Vladimir Strizović (Takovo)

Mokra Gora je do nogu potukla Palilulce koji su se iz Zubinog potoka vratili sa pet golova u mreži (1:5). Evo i ostalih rezultata 11. kola:

Tutin – Metalac 1:0
Orlovac – Rudar 2:0
Karađorđe – Polet 0:1
Trepča – Omladinac 1:0

Na tabeli je Šumadija ostala lider sa 26 bodova. Sledi Mokra Gora sa 24, potom Takovo i Polet sa po 21, Slavija ima 18, Omladinac i Putin po 17, Orlovac i Karađorđe po 15, Metalac 14, Vodojaža 13, Rudar 10, Dragačevo i Trepča po 8, dok je Arsenal osvojio 8, a poslednjeplasirana Sloboda šest bodova.

U sledećem kolu očekuje nas još jedan gradski derbi u kojem će se sastati Arsenal i Slavija. Šumadija 1903 će u Kraljevu odmeriti snage sa Metalcem, Vodojaža ide u Guču domaćem Dragačevu, dok će Sloboda gostovati Rudaru u Baljevac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *