KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Studenti“ počeli pripreme za povratničku sezonu u eliti

Sa proverenim snagama koje su iznele najveći teret prošlogodišnje bitke na drugoligaškom frontu, kragujevački Ekonomac započeo je pripreme za povratničku sezonu u Prvoj futsal ligi Srbije.

Foto: KMF Ekonomac

Prvoj prozivci trenera Vidana Bojovića i njegovog asistenta Ivana Marinkovića prisustvovalo je osamnaest igrača, među kojima i letošnje pridošlice Mateja Ćirka i Aleksandar Tomić, ali i veteran Predrag Rajić, koji će sa ekipom trenirati sve do 1. septembra, kada ga očekuje početak drugog trenerskog angažmana u Salinesu iz Tuzle.

Prvom treningu prisustvovali su sledeći igrači: Kristijan Vasić, Lazar Marinković, Uroš Nedeljković, Dušan Rakić, Boško Đurović, Nenad Mirković, Marko Stojanović, Saša Digić, Mateja Ćirka, Aleksandar Tomić, Miloš Milosavljević, Aleksa Milivojević i Nemanja Dimitrijević.

Sa prvog okupljanja opravdano je odsustvovao Nikola Tanasković, koji ima problema sa lakšom povredom, dok će se Andreja Stojčevski saigračima priključiti u subotu. Povratnik Miloš Simić i golman Nemanja Milanović nalaze se u sistemu oporavka i treniraće po posebnom režimu pod stručnim nadzorom prof. dr Radivoja Radakovića.

Zanimljivo je napomenuti da je u opremi Ekonomca trenirao i reprezentativac Srbije Ninoslav Aleksić, koji bi, u slučaju da ne pronađe odgovarajući angažman, mogao da pojača redove „studenata“.

Povratnik u prvoligaško društvo kompletne pripreme obaviće u Kragujevcu, uz odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

Sezona u Prvoj futsal ligi Srbije startuje 2. septembra, a Ekonomac će na premijeri ugostiti ekipu Paleža iz Obrenovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.