KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Stefanović objedinio titule u trostavu

Reprezentativac Srbije i strelac kragujevačkog Čika Mate Milutin Stefanović okitio se titulom državnog prvaka u trostavu na seniorskom prvenstvu Srbije malokalibarskim oružjem, koje je održano u Novom Sadu. Stefanović je pre samo dve nedelje odneo trijumf i u okviru Kupa Srbije, tako da je faktički objedinio titule u ovoj disciplini.

Foto: SSS

Iskusni strelac je na prilično ubedljiv način stigao do trijumfa sa skoro sedam krugova prednosti u odnosu na mlađeg klupskog kolegu Marka Ivanovića, koji se morao zadovoljiti drugim mestom. Treća pozicija u finalu pripala je Milenku Sebiću, članu beogradskog Akademca.

Stefanoviću je malo nedostajalo da se okiti i titulom u gađanju MK puškom iz ležećeg stava. Ipak, uspešniji od sjajnog kragujevačkog strelca ovoga puta bio je Milenko Sebić, dok je treće mesto u ovoj disciplini pripalo „starom vuku“ Stevanu Pletikosiću.

Tako su strelci Čika Mate svoje učešće na državnom prvenstvu MK oružjem okončali sa četiri osvojene medalje – sa po jednom zlatnom i bronzanom, odnosno dve srebrne medalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *