Stefanović i Goić se vratili u Kragujevac

stefan-stefanovic-i-petar-goic

Kvoterbek Stefan Stefanović i risiver Petar Goić prva su pojačanja kragujevačkih „Divljih veprova“ za narednu sezonu.

Ova dva igrača su ponikla u „Divljim veprovima“ i u svoj matični klub se vraćaju nakon odličnih partija u niškim „Imperatorima“, sa kojima su prošle sezone stigli do polufinala Superlige.

Stefanović je kao dvanaestogodišnjak počeo da trenira u „Veprovima“. Prošle godine je otišao u Niš, gde se za jako kratko vreme nametnuo kao prvi kvoterbek ekipe i pokazao svoj puni potencijal, tako da se na kraju sezone našao među tri najbolja kvoterbeka u ligi.

„Nije bilo teško doneti odluku da se vratim u „Veprove“, budući da sam u ovom klubu počeo karijeru i zavoleo ovaj sport. U predstojećoj sezoni očekujem što više pobeda i siguran sam da možemo postati šampioni Srbije. Nadam se da ću dati značajan doprinos tom cilju.“ – rekao je novi kvoterbek „Veprova“.

Petar Goić je imao duži staž u Nišu, budući da je tamo proveo pune tri godine. Već u prvoj sezoni među „Imperatorima“ poneo je epitet MVP-a Prve lige Jug.

Goić je, kao član „Veprova“, već 2010. godine nagovestio svoj potencijal, kada je izabran za MVP-a Juniorske lige Srbije, ali je zbog obaveza na fakultetu u Nišu morao da napusti svoj matični klub i pređe u „Imperatore“.

„Završio sam sve obaveze na fakultetu u Nišu, pa je i logičan sled događaja bio da se vratim u tim u kome sam naučio sve o američkom fudbalu. Od kada sam otišao iz Kragujevca „Veprovi“ nisu osvojili titulu šampiona Srbije, tako da imam veliku želju da pomognem ekipi da vrati pehar u Kragujevac.

Pun sam entuzijazma i jedva čekam da počnem sa treninzima i izađem na teren. Sam povratak me toliko raduje da brojim dane kada ćemo se skupiti i zaigrati. Daću sve od sebe da doprinesem boljoj igri ekipe.“ – nestprljiv je novi igrač „Veprova“.

Foto: saaf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti