KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Stanovo na korak od plasmana u II ligu

Mečevima 7. i 8.kola u Valjevu je nastavljen završni turnir šahovske lige Centralne Srbije grupa Sever. Kragujevački klubovi imali su zapažene rezultate. ŠK Stanovo je zabeležilo dve pobede. Ekipa u sastavu Jovanović Dušan, Panić Nenad, Popović Predrag, Janjoš Slaviša, Pajić Boris i Nikolić Vladimir danas pre podne je savladala drugu ekipu valjevskog ŠK Sveti Nikolaj Srpski sa 4,5 – 1,5. U 8.kolu koje je odigrano u popodnevnom terminu derbi vodećih ekipa Stanova i Loznice pripao je našoj ekipi sa ubedljivih 5:1 i tri kola pre kraja Stanovo je na korak su od plasmana u II saveznu ligu.

Radnički 2 je imao polovičan uspeh. Najpre je poražen u 7.kolu od valjevskog Krušika sa 2:4, a kasnije u 8.kolu pobedili su šabački ŠK 2 sa 4:2.

Vodovod 2 je u 7.kolu remizirao sa ŠK Klupci 75 iz Loznice a popodne je poražen sa 1,5 – 4,5 od druge ekipe valjevskog ŠK Sveti Nikolaj Srpski.

Na tabeli Stanovo vodi sa 24 boda, ispred Loznice koja 18, ŠK Krušik Valjevo 14. Radnički 2 je na sredini tabele, a Vodovod 2 je poslednji sa svega 2 boda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti