KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Srećko Otović na čelu KK Radnički

Dugogodišnji sportski radnik, košarkaški trener i osnivač Sportskog kluba Foka Srećko Otović novi je direktor Košarkaškog kluba Radnički.

Ispadanje muške sekcije Košarkaškog kluba Radnički iz Košarkaške lige Srbije uslovilo je određene promene u klupskom rukovodstvu. Darka Veljovića, koji je prethodne tri godine bio na čelu kragujevačkog kluba, nasledio je Srećko Otović, profesor fizičke kulture i dugogodišnji sportski radnik, koji je donedavno obavljao funkciju koordinatora mlađih selekcija u Sportskom privrednom društvu Radnički.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo, a u isto vreme i velika obaveza rukovođenje košarkaškom sekcijom SPD Radnički. Moj glavni cilj u narednom periodu biće da okupim stručne i kvalitetne kadrove koji će pomoći Radničkom da već u sledećoj sezoni izbori povratak najviši rang takmičenja, Košarkašku ligu Srbije – istakao je Otović u kratkoj izjavi za naš portal.

Očekuje se da novi direktor KK Radnički u najskorije vreme javnosti predstavi svoj tim saradnika, kao i planove za vraćanje kluba na pravi put.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.