KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

SPD Radnički preduzima mere predostrožnosti u cilju prevencije koronavirusa

Sportsko privredno društvo Radnički sprovodi sve mere prevencije koje je usvojila Vlada Republike Srbije, a sa ciljem sprečavanja daljeg širenja virusa COVID -19.

Kako bi se izbegle gužve u zatvorenim prostorima, SPD Radnički obaveštava roditelje čija deca obavljaju treninge u halama „SBB Jezero“ i ,,Gordana Goca Bogojević“, odnosno na zatvorenom bazenu, da poštuju preporuke Vlade Republike Srbije u vezi novonastale situacije.

To znači da će decu prilikom dolaska na trening već na samom ulazu u objekte dočekivati treneri, tako da roditelji neće imati potrebe da ulaze u hol i prave nepotrebnu gužvu. Njihova obaveza biće da po završetku treninga preuzmu svoje mališane na istom mestu.

Iz SPD Radnički podsećaju da će sve odbojkaške, košarkaške, rukometne i vateropolo utakmice njihovih klubova u narednom periodu biti odigrane prema unapred utvrđenom rasporedu takmičenja, ali bez prisustva publike.

Javnost će, kao i do sada, putem portala SPD Radnički i društvenih mreža imati priliku da se informiše o rezultatima klubova koji funkcionišu u okviru ovog sportskog društva.

Mere predostrožnosti biće na snazi sve dok Vlada Republike Srbije ne odluči suprotno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!