Škoro: “Hteli smo da igramo, ali Radnički nam nije dozvolio“.

Vlado Čapljić, šef stručnog štaba Radničkog, bio je zadovoljan pobedom njegovih fudbalera na današnjoj utakmici. Naglasio je da je značaj ove utakmice bio znatno veliki zbog loših rezultata na prethodne dve utakmice. “I pored problema u sastavu Novi Pazar se pokazao kao jedna čvrsta ekipa i kvalitetan tim. Imperativ pobede bilo je veliko opterećenje za ove mlade momke“ – rekao je Čapljić i dodao:

– Čestitam gostujućoj ekipi na izuzetno fer i korektnoj igri. Mnogo je kartona bilo i na jednoj i drugoj strani. Nije bilo nikakve tenzije, čak šta više, iako se vodila ova utakmica kao derbi, bila je izuzetno korektna, čvrsta, žustra, prava prvoligaška. Nije bio ni jedan ekces koji je mogao da ugrozi regularnost ove utakmice. Više smo želeli pobedu, više smo uneli žestine, htenja i voljnog momenta.

Jovica Škoro:
– Ja sam više očekivao od moje ekipe na današnjoj utakmici. Mislim da smo nervozno ušli u utakmicu, naročito posle prvog minuta kada je Radnički imao šansu a nedugo zatim smo primili i taj gol. Iz prekida, gde smo malte ne cele nedelje radili i znali smo kako Radnički to izvodi. Radnički je poveo, kontrolisao igru. Mi smo imali jednu šansu, ništa više. Mi smo danas razočarali. Čestitam Radničkom na pobedi a nama ostaje da iz ove utakmice izvučemo pouke. Hteli smo da igramo, ali Radnički nam nije dozvolio. Mislim da je i sudija dao mnogo kartona. Igrali smo bez dva najbolja igrača, bez Kecapa i Matića. Matić je imao četiri kartona a Kecap je juče pre treninga imao virus, primao infuziju ali nisam hteo ništa da rizikujem. To se odrazilo na našu igru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *