KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Sjajan nastup takmičara Olimpije u Jagodini

Članovi kragujevačke Olimpije ovog vikenda su nastupili na tradicionalnom međunarodnom bodi-bilding i fitnes takmičenju „Jagodina Open – Yamamoto Nutrition“, koje je ove godine okupilo blizu sto pedeset takmičara iz sedam država. Takmičari kragujevačkog kluba bili su izuzetno uspešni, čemu u prilog govori i bilans od jedanaest osvojenih medalja, od toga šest zlatnog i pet srebrnog sjaja.

Najviše uspeha imao je Ivan Banjanac, koji se okitio sa dva zlata u game classic i apsolutnoj kategoriji. Jeleni Milosavljević pripalo je zlato u juniorskoj i srebro u seniorskoj bikini fitnes kategoriji, a identičan bilans medalja ostvarili su još i Viktor Pantić (zlato u juniorskoj bodi-bilding konkurenciji i srebro u kategoriji seniora do 100 kg) i Nataša Kandić (zlato u masters bikiniju i srebro u bodi-fitnesu).

Sandra Grujić je osvojila prvo mesto u bikini fitnesu za takmičarke preko 166 cm, dok je u istoj disciplini Biljani Todorović pripalo srebro.

Bilans medalja kragujevačkog kluba na ovom takmičenju zaključili su Stefan Milosavljević i Nemanja Milošević, osvajanjem srebrnih odličja u fizik kategoriji.

Narednog vikenda takmičare Olimpije očekuje učešće na Memorijalu „Novica Pauljičić“ u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *