Selektor Udovičić pozvao Vanju i Filipovića

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, a ujedno i trener Radničkog, Dejan Udovičić objavio je spisak od 13 igrača za mečeve prva dva kola Svetske lige, sa Nemačkom i Španijom.
Kako se i očekivalo, selektor računa na dvojicu igrača Radničkog, Vanju Udovičića i Filipa Filipovića, a poziv su dobili i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Živko Gocić, Miloš Ćuk, Milan Aleksić, Slobodan Nikić, Nikola Rađen, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Dušan Mandić i Stefan Mitrović.

Meč sa Nemcima igra se 31. oktobra u Hamburgu, dok Španci u Beogradu gostuju 3. novembra. Zbog isključenja Dejana Udovičića i Dejana Stanojevića na Olimpijskim igrama, reprezentaciju će na ova dva meča voditi novi član stručnog štaba i trener Crvene zvezde, Dejan Savić.

Stručni savet VSS usvojio je i širi spisak od 30 vaterpolista koji će biti u programu za 2013. godinu. Pored već pomenutog tandema kragujevačkog tima, tu je i dvadesetdvogodišnji bek Dušan Marković koji sa juniorskom reprezentacijom ima dva zlata i dve bronze na Evropskim prvenstvima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poslednje vesti