KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši sa novim trenerom i starom taktikom

Kao što je poznato, trener Slobodan Jokanović, jedan od najzaslužnijih za uspehe rukometaša Radničkog, napustio je kragujevački klub i prihvatio ponudu pančevačkog Dinama. Njega će zameniti Slaviša Laković, trener koji je tokom svoje karijere predvodio ekipe Priboja, pljevaljskog Rudara i u prošloj sezoni superligaški tim Vranja, a dolazak u Kragujevac će za njega svakako predstavljati veliki izazov.

I za celokupan klub sezona koja će uskoro početi predstavljaće veliki izazov. U odnosu na prošlu sezonu, ekipa će sigurno biti izmenjena, poznato je da su otišli Zoran Radojević i Miloš Tica, a da je do ovog trenutka jedino pojačanje Milan Vučićević. Sigurno da nove aktivnosti u prelaznom roku slede, a sam početak i tok priprema zavisiće i od žreba za Čelendž Kup, koji će se održati 27. jula u Beču.

Čini se da novi trener neće mnogo u sistemu igre odstupiti od onoga što je tokom dve sezone postavio njegov prethodnik Slobodan Jokanović. Dakle, i dalje treba očekivati jaku odbranu i igru na što veći broj kontri i polukontri, kao nešto što će činiti prepoznatljivost kragujevačkog kluba i na dalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *