Rukometaši Radničkog započinju treću sezonu u Evropi

Rukometaši Radničkog sutra će početi treću sezonu igranja na međunarodnoj sceni. U prvoj utakmici 3. kola EHF Čelendž kupa, u hali Jezero sastaće se sa grčkim predstavnikom Aeropos iz Edese, nedaleko od Soluna.

Trener Goran Veselinović kaže da je dobio potrebne informacije za ovaj meč i veruje da njegova ekipa može da napravi plasman u narednu rundu.

Uz domaći teren u prvoj, sveukupna prednost kragujevačkog tima, bar tako smatra Veselinović, trebalo bi da bude i bolja konstitucija rukometaša Radničkog u odnosu na rivala iz Grčke.

Radničkom će utakmica sa Aeroposom biti šesta u evropskim takmičenjima, a u prethodnim bio je stopostopno uspešan, tako da hala Jezero predstavlja, za sada, neosvojivu tvrđavu za rivale.

U sadašnjoj generaciji rukometaša Radničkog su Dušan Petković, Ivan Milinčić, Zoran Nikolić, Nenad Mandić, Strahinja Simić i Branislav Radenović, koji su bolje kragujevačkog kluba branili i u nekom od prethodnih nastupa na međunarodnoj sceni.

Susret između Radničkog i Aeroposa na programu je sutra od 18 časova u hali Jezero. Ulaz za sve posetioce je besplatan a direktan prenos moćete pogledati na internet stranici www. ipsport.net.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *