KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Revijalna utakmica košarkaša Radničkog i selekcije Druge muške lige u SBB Jezeru

Revijalnom utakmicom između košarkaša Radničkog i selekcije Druge muške lige Srbije, koja je na programu u nedelju od 15 časova u SBB hali Jezero, biće spuštena zavesa na još jednu sezonu u drugoligaškoj konkurenciji. Tom prilikom će predstavnici Košarkaškog saveza Srbije uručiti košarkašima Radničkog šampionski pehar i medalje za osvojeno prvo mesto u ovom rangu takmičenja.

Spektakularnim slavljem na utakmici protiv Radnika iz Surdulice, košarkaši Radničkog su u društvu svojih mnogobrojnih pristalica obeležili osvajanje Druge muške lige Srbije i ekspresni povratak u Košarkašku ligu Srbije. Preostalo je samo da košarkaši kragujevačkog kluba prime i odgovarajuća priznanja za ovaj veliki uspeh, što će se dogoditi upravo u nedelju na revijalnoj utakmici protiv odgovarajuće selekcije Druge muške lige, sačinjene od igrača iz gotovo svih drugoligaških klubova.

Praksa Košarkaškog saveza Srbije je da u dogovoru sa prvakom lige po završetku sezone organizuje utakmicu revijalnog karaktera, koja ujedno obuhvata i ceremoniju dodele pehara i medalja. Ove godine je ta čast pripala upravo našem klubu, kao osvajaču Druge muške lige Srbije. Biće to jedna zaista lepa košarkaška predstava u čast velikog uspeha našeg kluba. Zbog toga bih ovim putem pozvao sve naše navijače i ljubitelje košarke u Kragujevcu da u nedelju popodne dođu u SBB halu Jezero i uživaju u ovoj revijalnoj utakmici, ali i da još jednom pozdrave ove momke koji su vratili Radnički i Kragujevac na košarkašku mapu Srbije – izjavio je povodom predstojeće utakmice Srećko Otović, čelni čovek KK Radnički.

Ulaz na utakmicu je slobodan za sve posetioce.

Izvor i foto: SPD Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!