KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički uspešan u Jagodini

Radnički je iskoristio pauzu u šampionatu i odigrao prijateljski meč u Jagodini protiv istoimenog superligaša. Domaći su poveli već u 8. minutu nakon nesporazuma Božovića i Pustinjakovića, a  Stojanović je lob udarcem loptu ubacio u mrežu.

U nastavku utakmice Kragujevčani su načinili preokret. Najpre je novalija Udovičić u 56. minutu iskoristio odlično proigravanje Miloškovića i poravnao rezultat na 1:1. U 71. minutu postavljen je konačan rezultat utakmice. Nespretno je reagovala odbrana Jagodine ispred gol linije svog gola. Lukić je u nameri da izbije loptu što dalje od svog gola pogodio Tomića, koji je ni kriv ni dužan, postigao gol.

Jagodina – Radnički 1923 1:2 (1:0)

JAGODINA
Stadion: Gradski
Sudija: Srđan Obradović (Jagodina).
Gledalaca: 400.
Strelci: 1:0 Stojanović, 1:1 Udovičić 56, 1:2 Tomić (autogol).

JAGODINA: Bondžulić, Nikodijević, Protić, Vasiljević, Živaović, Kostić, Stojković, Vujović, Milenković, Stojanović, Đenić. Igrali su još: Šimić, Jovanović, Arsenijević, Tomić, Elmonir, Mićunović, Projić, Gogić, Miletić, Lukić, Mudrinski, Vukmirović.

RADNIČKI 1923: Pustinjaković, Božović, Ristić, Rosić, Milošević, Binić, Lepović, Stojaković, Karamatić, Petrović, Živadinović. Igrali su još: Čančarević, Aleksić, Tintor, Milošković, Kostić, Obrovac, Udovičić, Nedović, Pavlović, Nenadić, Krmar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *