KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički uspešan i u pauzi šampionata

Kragujevčani i Čačani iskoristili pauzu u prvenstvu i odmerili snage u prijateljskom susretu odigranom na stadionu “Čika Dača“. Treneri Kuzeljević i Petrović pružili su priliku igračima sa manjom minutažom da se dokažu. Radnički je dominirao tokom čitavog meča, ali se mreža golmana Milojevića zatresla samo jednom. Gosti iz Čačka u 18. minutu ostali su sa desetoricom na terenu, pošto je isključen Eugen Sepua, zbog vređenja sudije Srećkovića.

U prvom delu odlične prilike promašili su Spalević u dva navrata, zatim Binić i Tintor. U drugom delu Čačani su ponovo bili kompletni jer je sudija Srećković dozvolio Petroviću da umesto isključenog Sepua uvede jednog igrača.

Jedini gol na meču videli smo u 61. minutu, a strelac je bio Peđa Živadinović, posle odličnog centaršuta Lepovića. Isti igrač je imao priliku samo dva minuta kasnije da postigne još jedan pogodak, ali je Petrić odlično reagovao. U finišu utakmice, sudija Srećković isključio je Živadinovića i Prodanovića zbog međusobnog koškanja.

Radnički 1923: Pustinjaković, Božović, Ristić, Tintor, Milošević, Petrović, Stojaković, Milošković, Karamatić, Binić, Spalević. Igrali su još: Čančarević, Krmar, Nenadić, Rosić, Obrovac, Lepović, Simić, Udovičić, Kostić, Živadinović.

Borac : Milojević, Dunjić, Stojkov, Ignjatović, Višnjić, Krasić, Čukić, Tomašević, Harif, Regan, Sepua. Igrali su još: Petrić, Prodanović, Miličić, Maslać, Alveš, Radivojević, Damjanović, Petrović, Jovanović, Knežević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *