KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički podbacio, Pazar profitirao

Po završetku utakmice 14. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Novog Pazara, predstavnicima medija obratili su se treneri današnjih rivala, Darko Vojvodić i Darko Tešović.

Trener gostujuće ekipe Darko Tešović zahvalio se svom nekadašnjem klubu na gostoprimstvu i istakao da će mu ovo gostovanje ostati u lepom sećanju.

– Mi smo došli u Kragujevac sa velikom željom da se iskupimo za nesrećan poraz protiv OFK Bačke u prošlom kolu. Imali smo peh na zagrevanju, kada nam se desni bek požalio na zdravstvene tegobe, pa smo bili primorani da izvršimo korekciju neposredno pred početak susreta. Mislim da je Radnički malo podbacio, što smo mi iskoristili, zaustavili im bitne igrače i na kraju došli do značajne pobede, koja predstavlja veliki stimulans za moje igrače i sve nas u klubu pred naredne takmičarske izazove – poručio je Tešović.

Šef struke Radničkog 1923 Darko Vojvodić priznao je da je ekipa Novog Pazara bila bolji rival na današnjoj utakmici i da je zasluženo došla do pobede.

– Novi Pazar je danas bio mnogo bolji od nas. Pokazali su da su jedna vrlo ozbiljna, dobro pripremljna ekipa, koja zna šta hoće u svakom momentu. Ja sam u Radnički došao sa namerom da popravim neke stvari, ali očigledno nisam uspeo u tome. Ekipa ima želju i voljni momenat, to nije sporno, ali jednostavno kad god naiđemo na protivnika koji ima jasno definisan koncept igre, mi se nađemo u problemu – konstatuje Vojvodić.

Trener kragujevačkog prvoligaša izneo je i svoje mišljenje kada su u pitanju uzroci problema u njegovoj ekipi.

– Imali smo danas slučaj da pojedini igrači posle dvadeset minuta igre više nisu mogli ni da hodaju. Ovde nije problem Darko Vojvodić, koji ovu ekipu nije ni pripremao, ni selektirao. Ovde je problem drugačije prirode. Darko Vojvodić može brzo da reši svoj status u ovom klubu, ali stvarni problemi će ostati – podvukao je šef struke Kragujevčana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!