Radnički 1923 raskinuo saradnju sa Nikolićem

Dejan Nikolić više nije šef stručnog štaba Radničkog 1923. Pedesetogodišnji Lučanac sporazumno je raskinuo ugovor sa kragujevačkim klubom, koji će sada morati da potraži novog šefa struke.

Nikolić je na klupu Radničkog 1923 seo u novembru prošle godine nakon odlaska Darka Tešovića. U veoma kratkom roku uspeo je da „zategne“ ekipu, koja je u prolećnom delu sezone beležila izvanredne rezultate dospevši maltene pred vrata Super lige Srbije, ali se na poslednjem koraku isprečila Inđija.

Letos je Nikolić produžio saradnju sa kragujevačkim klubom, ali je nakon ne baš sjajnih rezultata na početku ove sezone dogovoren prekid saradnje.

FK Radnički 1923 zahvalio se Nikoliću na dosadašnjoj saradnji i poželeo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere.

Do imenovanja novog trenera, prvu ekipu vodiće Darko Milisavljević, prvi Nikolićev asistent.

1 thought on “Radnički 1923 raskinuo saradnju sa Nikolićem

  1. Treba da se označe i drugi krivci za loš start Radničkog a to su oni koji su dovodili igrače a Nikolića nisu pitali.Oterali su jednog od najboljih u prošloj sezoni samo zato što je nosio Zvezdin dres a doveli su četvoricu koji nisu Joci do kolena.
    Tako se ne vodi klub sa velikom tradiciom.
    Kopiranje Zvezde i Partizana kada su u pitanju navijači je katastrofa za Radnički jer navijači ne treba da vode politiku Kluba nego da budu 12 igrač.
    Ako dodamo i tutore koji vode politiku Kluba zajedno sa Crvenim Djavolima predstoji nam borba za opstanak. Može da dodje i Murinjo nema nam leka dok ljudi koji su ovlašćeni ispred Grada ne budu samostalno vodili i sprovodili politiku kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *