Remi sa građevinarima

Fudbaleri Radničkog 1923 u generalnoj proveri pred početak šampionata u Prvoj Ligi Srbije danas su odigrali bez golova sa Rad-om iz Beograda, još jednim članom Superlige Srbije. I ovog puta domaćin je prikazao lepu igru u prvom poluvremenu u kojem je dominirao i uputio par šuteva ka golu odličnog Danilovića. U drugom delu Rad je pokazao bolju igru.Gosti nisu uspeli da postignu pogodak zahvaljući ponajviše najboljem pojedincu na utakmici u redovima Radničkog golmanu Đogatoviću koji je nekoliko puta fenomenalno je intervenisao i još jednom dokazao svoj kvalitet.

Radnički 1923 – Rad 0:0

Stadion: Čika Dača
Gledalaca: oko 200


Radnički 1923: Prekić (Đogatović), Krmar (Božović), Ristić, Zajić Milošević)), Tintor (Aleksić), Nedović, Vidić (Ljubičić), Lepović (Milosavljević), Petrović (Todorić), Karamatić (Živanović), Kostić (Varjačić)

Rad: Danilović, Todorovski (Koković), Ranđelović, Kaluđerović (Kojić), Pršo, Pajović, Luka, Raspopović (Kosorić), Milivojević (Delić), Stanojević (Ajković), Leković.

Sve su svemu, zaključak je da Radnički posle nekoliko pripremnih mečeva ima solidnu odbranu, ali tanak napad. Neefikasnost je ozbiljan problem, ali se nadamo da će se strelci razbuditi u nedelju 15.avgusta kada kragujevčani u prvom kolu Prve lige Srbije dočekuju na Čika Dači ekipu Novog Sada.

Detalji sa utakmice
Foto: zvanični sajt kluba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *