Radnički 1923 i Darko Vojvodić okončali saradnju

Fudbalski klub Radnički 1923 sporazumno je okončao saradnju sa šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem.

Vojvodić je od početka septembra, kada je preuzeo kormilo kragujevačkog prvoligaša, ostvario učinak od tri pobede, dva remija i pet poraza.

Harizmatični stručnjak, i pored velikog truda, nije uspeo da “prodrma” redove Kragujevčana, koji nakon sedamnaest odigranih kola zauzimaju 14. mesto na tabeli Prve lige Srbije.

Fudbalski klub Radnički 1923 zahvalio se Vojvodiću na dosadašnjoj saradnji i poželeo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

3 thoughts on “Radnički 1923 i Darko Vojvodić okončali saradnju

  1. Nije problem u treneru I njihovim smenama vec u rukovodjenju kluba,nemate ljude ,vi imate ljude koji trose budzet grada Kragujevca namenjen fudbalu a neznaju nista od menadzmenta,vratite Lekica iz Resnika ,on ima iskustva vodio je Radnicki u staroj Juggi,imate ŽARKA iz Vodojaže koji bi mogao da pomogne svojim poznanstvima I savetima,Saleta bivseg golmana reprezentacije I dobrog coveka,imate malog Žarka iz Korićana koji je klub za deset godina uveo od trece lige do zone,imate ljude iz Apolona koji bi isto mogli da pomognu,dosta vise ovih koji menjaju trenere a ne vide sebe.

    1. Kada bi sve navedene angažovali, tada nebi mogli da rade šta oni hoće, ovako mešetare, sklapaju dilove sa trenerima i igračima, dovode „velika“ pojačanja, a glavni menadžer estradna zvezda.

  2. Ne rešavaju stvari treneri, Uprava treba da se smeni, da se više osloni na svoje kadrove, igrače iz svog pogona, a ne da vam estradni umetnici dovode „kvalitetne “ igrače. Nisu ov zvezde granda već fudbalski klub.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *