Radnički 1923 angažovao pojačanje na poziciji levog beka

Fudbalski klub Radnički 1923 nastavlja da se pojačava kako bi što spremnije odgovorio izazovima u novoj takmičarskoj sezoni. Posle Vladimira Ćirovića, Vladimira Savića, Uroša Vidovića, Velimira Popovića, Miodraga Milenkovića i Stefana Filipovića, dres kluba sa „Čika Dače“ zadužio je i levi bek Slađan Mijatović, koji se obavezao na dvogodišnju saradnju.

Foto: FK Radnički 1923

Ovaj 25-godišnji fudbaler prve fudbalske korake načinio je u rodnom Paraćinu, da bi potom prošao omladinsku školu OFK Beograda.

Seniorsku karijeru započeo je u beogradskim klubovima Dorćolu i Železniku, a krajem 2013. godine usledio je prelazak u redove Jagodine, tada člana Super lige Srbije. Svoj superligaški debi u dresu Jagodine Mijatović je imao 1. marta 2014. godine u susretu sa Crvenom zvezdom.

Početkom sezone 2014/15 ovaj talentovani levi bek prosleđen je na pozajmicu ekipi Tabane Trgovački, inače tadašnjoj filijali FK Jagodina.

Pošto u Jagodini nije dobio pravu priliku, Mijatović leta 2017. godine prelazi u Jedinstvo iz Paraćina, a potom u ekipu OFK Žarkova, gde se ustalio u startnoj postavi.

U prošloj sezoni Mijatović je zabeležio ukupno 35 nastupa za tim iz beogradskog predgrađa u Prvoj ligi Srbije.

Od Mijatovića se očekuje da pojača konkurenciju na poziciji levog beka i svojim kvalitetom pruži značajan doprinos defanzivnoj liniji kragujevačkog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *