Poraz Ekonomca na startu turnira Main runde Lige šampiona

Šampion Srbije, kragujevački Ekonomac, porazom je započeo turnir Main runde Lige šampiona u slovenačkom Podčetrteku. „Studenti“ su u prvoj utakmici na turniru izgubili od domaćina, ekipe Doboveca, sa 0:4.

Foto: KMF Ekonomac

Najbolji tim Slovenije bio je ipak prejak za mladu ekipu Ekonomca. Vidno motivisani, igrači Doboveca od samog starta utakmice krenuli su sa žestokim atacima ka golu srpskog šampiona, koji je uspešno odolevao u prvih 20 minuta.

Međutim, u drugom poluvremenu razigrao se Kristijan Čujec, koji je postigao tri pogotka za domaći tim, a jednom se u strelce upisao i Žiga Čeh.

Na kraju sigurna pobeda šampiona Slovenije od 4:0, koja mu otvara vrata prolaska u narednu rundu takmičenja, dok će Ekonomac u drugom kolu na megdan šampionu Evrope, lisabonskom Sportingu.

DOBOVEC – EKONOMAC 4:0 (0:0)

Podčetrtek
Dvorana: Sportska hala Podčetrtek.
Sudije: Viktor Berg-Odik (Francuska), Piter Nurs (Engleska) i Jan Kresta (Češka).
Strelci: 1:0 Čujec u 26, 2:0 Čujec u 30, 3:0 Čeh u 31, 4:0 Čujec u 35. minutu.
Žuti kartoni: Duščak, Totošković, Matošević (Dobovec), Milosavljević (Ekonomac). Nagomilavanje prekršaja: Dobovec 8 (4+4), Ekonomac 4 (3+1).

EKONOMAC: MILANOVIĆ, DIGIĆ, VASIĆ, STOJČEVSKI, MARINKOVIĆ, Radenković, Milivojević, Vranić, Tadić, Gavrilović, Stojanović, Milosavljević, Dugalić, Milenković.

DOBOVEC: PUŠKAR, R. MORDEJ, ČUJEC, FETIĆ, DUŠČAK, Peklič, Čeh, Turk, Jakovljević, Matošević, Borković, Cesarec, Totošković, Peček.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *