KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Popović novi predsednik Rvačkog kluba Radnički

Novi predsednik rvačkog kluba Radnički je Miodrag Popović, odlučeno je na skupštini ovog kluba. Popović je dobio poverenje najvišeg klupskog organa i na njegov predlog formiran je upravni odbor, koji broji 13 članova, a istovremeno funkcije potpredsednika obavljaće Goran Jakšić i D. Petrović. Što se tiče stručnog rada, Zoran Sinđić će i dalje biti sportski direktor, a Dragan Radojević prvi trener. Sa novim ljudima u upravi u rvačkom klubu Radnički, žele da osvoje duplu krunu, i posle skoro trideset godina, vrate naslov prvaka u ekipnoj konkurenciji.

Miodrag Popović, novi predsednik Rvačkog kluba Radnički

– Sa zadovoljstvom prihvatam tu obavezu sa jasnim ciljem i zadacima za budući rad kluba. Želim da se zahvalim predhodnom rukovodstvu koji je do sada veliki rad i trud uložio i postigao ove rezultate i sačuvao klub do današnjih dana, – rekao je novi predsednik kluba Popović i dodao:

– Očekujem da ćemo ove godine napraviti značajan rezultat. Ono što su i sami naši rvači izrazili želju, a bila je želja i svih nas, da napravimo maksimum. Idemo na to, da osvojimo kup Srbije, prvenstvo Srbije.

Pored rezultatskog napretka, kada je u pitanju seniorski pogon, jedan od ciljeva kluba, jeste, i omasovljenje mlađih takmičarskih kategorija, na kojima će raditi Aleksandar Srejić i Lazar Krstić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *