Počeo deveti međunarodni badminton kamp za devojčice

U organizaciji Badminton kluba Ravens KG, u kragujevačkoj hali „Jezero“ počeo je sa radom deveti međunarodni badminton kamp za devojčice do 15 godina starosti pod nazivom „Girls Project 2019“, koji će trajati sve do 9. avgusta.

Foto: BK Ravens KG

Devetu godinu zaredom BK Ravens KG, u saradnji Evropskom badminton federacijom i Badminton savezom Srbije, organizuje ovaj kamp u cilju unapređenja individualnih performansi i međusobne interakcije i druženja učesnica kampa, koje dolaze iz različitih zemalja.

Glavni trener na ovogodišnjem kampu je Austrijanka Tina Ridl, koja će sa svojim stručnim timom pokušati da svoje ogromno znanje i iskustvo kroz treninge prenese učesnicama kampa.

Tu je i bogat prateći program samog kampa, koji će doprineti uspostavljanju novih prijateljstva između budućih rivalki na terenu, kao i produbljivanju saradnje našeg nacionalnog saveza i ostalh zemalja učesnica.

Organizaciju kampa podržali su i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportsko privredno društvo “Radnički” d.o.o. iz Kragujevca, Projekat “Zdravo leto u Kragujevcu”, kao i kompanije “TOMEX catering”, “KEPROM” i “STEFAN” iz Arilja .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *