KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Perica Dimitrijević krenuo sa pripremama za Svetsko prvenstvo

Kragujevački rvač Perica Dimitrijević trenutno se nalazi u mestu Brzeće, podno Kopaonika, gde se zajedno sa kolegama iz reprezentacije Srbije priprema za učešće na Svetskom prvenstvu u Beogradu krajem godine.

Situacija sa koronavirusom uvukla je čitav svet u vrtlog konstantne neizvesnosti, ali se uprkos tome najbolji srpski rvači trude da budu što je moguće više aktivni i da treniraju maksimalnim intezitetom.

Petnaestodnevne pripreme u podnožju Kopaonika najbolji su dokaz da za naše moderne gladijatore na strunjači nema pauze, niti opuštanja.

Kragujevčaninu Perici Dimitrijeviću ove pripreme dobro će doći kako bi što spremnije dočekao start nove sezone u Bundes ligi, gde će nastupati za ekipu Fehrenbaha.

Naravno, dosta toga zavisi i od situacije sa koronavirusom, koja je prilično nestabilna u čitavoj Evropi. I dok svet sa nestrpljenjem čeka na trenutak kada će ova nevidljiva pošast prestati da teroriše ljudsku populaciju, Perica već uveliko kuje planove za budućnost i prikuplja snagu za nove takmičarske izazove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *