Pazarci stižu organizovanim prevozom

Uprava fudbalskog kluba Novi Pazar, donela je odluku da obezbedi prevoz za navijače na meču protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca. Sead Brunčević je rekao da je danas imao sastanak sa vođama navijača na kojem su dogovorene pojedinosti u vezi sa organizaciom prevoza i bezbednosti putnika. Kako je on kazao, uprava će obezbediti dva autobusa a vođe navijača će odrediti ko će putovati za Kragujevac, pod uslovom da sve osobe budu punoletne.

– Podrška navijača je uvek potrebna tako da smo dali sve od sebe da obezbedimo prevoz za njih. Nadam se da će nam oni pružiti ogromnu podršku a isto tako očekujem da će sve proći u najboljem redu i bez incidenata, rekao je Brunčević.

Na pitanje šta očekuje od tog meča Brunčević je odgovorio: – Već duže vreme pratimo igru Radničkog 1923 i do svakog detalja smo upoznali ovu ekipu. To je tim kojem neodgovara presing igra a upravo to je jedno od naših najjačih oružja i mislim da smo bolja ekipa od njih. On je dodao da Novi Pazar uvek ide na pobedu i da na svakoj utakmici igra otvoreno sa stvaranjem dosta šansi.

– Ono što nam ne ide u prilog jesu nova pravila po kojima posle četvrtog žutog kartona igrač nema pravo da igra na prvoj sledećoj utakmici a Vladimir Matić je na meču protiv Somboraca izašao iz tog bonusa i to će za nas sigurno biti veliki hendikep jer se radi o jednom od ključnih igrača u ekipi. No bilo kako bilo važimo za jednu od boljih ekipa u ligi a postavljnje Jovice Škora na mesto šefa struke pokazao se kao pravi potez jer su sve stvari došle na svoje mesto i ekipa postiže odlične rezultate. –  zadovoljno je završio nekadašnji ubojiti špic a sada uspešni tim menadžer Novog Pazara Sead Brunčević.

Izvor: KG sport, sandzaklive.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *