KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Održano pojedinačno prvenstvo Kragujevca u kuglanju

Kapiten ženske ekipe Pak prometa Ivana Jolović i član superligaša Kragujevca Miljan Savićević pobednici su ovogodišnjeg pojedinačnog prvenstva Kragujevca u kuglanju, koje je održano u kuglani SPD Radnički.

Ivana Jolović očekivano je odnela trijumf u konkurenciji kuglašica sa 540 oborenih čunjeva, ispred svojih saigračica iz ekipe Pak prometa Ane Ćirić sa 499 i Milene Cvetković sa 494 srušenih „drvaca“.

Sa druge strane, Miljan Savićević je napravio veliko iznenađenje osvajanjem prvog mesta u konkurenciji kuglaša, sa pobedničkim rezultatom od 592 oborena čunja. Novopečeni član superligaša Kragujevca, koji je prethodnih šest godina sa velikim uspehom nastupao za ekipu Šumadije u Prvoj ligi Srbije, ostavio je iza sebe višestruke osvajače prvenstva Kragujevca i bivše reprezentativce Dragoslava Vuksanovića sa 588 i Vladu Đorđevića sa 581 srušenih čunjeva, čime je ostvario najveći uspeh u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Na ovogodišnjem prvenstvu nastupili su takmičari iz sva četiri kragujevačka kluba: Kragujevca, Pak prometa, Mladosti i Šumadije.

Svih pet učesnica prvenstva u konkurenciji kuglašica, kao i šest najbolje plasiranih takmičara u konkurenciji kuglaša obezbedilo je plasman na pojedinačno prvenstvo Srbije – grupa Centar, koje je na programu 8. januara u Kragujevcu i Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *