KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Odlični rezultati Tekvondo kluba Broj 1 na „Elit Openu“

Jubilirani, deseti po redu međunarodni tekvondo turnir „Elit Open“, koji je juče održan u hali novosadskog Spensa, okupio je oko 750 mladih tekvondista iz šest država. Zapažen nastup na ovom prestižnom turniru imali su članovi Tekvondo kluba Broj 1 iz Kragujevca, koji su u veoma jakoj konkurenciji uspeli da osvoje čak sedamnaest medalja, od toga dva zlata, deset srebrnih i pet bronzanih odličja.

Posebno se istakao Milan Ilić, koji je pored osvojenog zlata u B klasi pionira proglašen i za najboljeg takmičara u uzrastu dečaka od 8 do 9 godina starosti. Zlatnom medaljom okitio se i Pavle Nešović, dok su srebrna odličja pripala Aleksi i Luki Iliću, Đurđi Vidaković, Filipu Vasiću, Anji Petrović, Ognjenu Aleksiću, Dušanu Maksiću, Anji Erić, Savi Zečeviću i Viktoru Zlatanoviću. Bronzane medalje osvojili su Natalija Dačović, Stefan Zečević, Nemanja Milošević, Miloš Rajić i Maša Rovčanin.

Kragujevačkom klubu pripalo je i ekipno drugo mesto u B klasi pionira uzrasta od 6 do 7 godina.

Iz Tekvondo kluba Broj 1 poručuju da su izuzetno ponosni na uspehe svojih takmičara, koji pored nedovoljnog broja treninga uspevaju da beleže vrhunske rezultate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *