KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Odlični rezultati atletičara Radničkog u Kraljevu

Atletičari kragujevačkog Radničkog imali su još jedan uspešan takmičarski vikend. Na finalnom takmičenju prvenstva i kupa centralne Srbije za uzrast starijih juniora i juniorki, održanom na Atletskom stadionu u Kraljevu, članovi kragujevačkog kluba ostvarili su zapažene rezultate i izborili plasman na predstojeće finale Kupa Srbije, koje je na programu idućeg vikenda.

Najuspešnija predstavnica kragujevačkog kluba na ovom takmičenju bila je Magdalena Stevanović, koja je osvojila srebrne medalje u troskoku i u trci na 100 metara sa preponama, a zajedno sa Milicom Gajović, Ana Sofijom Veljković i Tijanom Vasić činila je pobedničku štafetu u trci na 4×100 metara u ženskoj konkurenciji.

Ognjen Popović okitio se srebrnom medaljom u trci na 100 metara, baš kao i Predrag Paunović u troskoku, a u istoj disciplini je Ana Sofija Veljković „izlila“ bronzu. Bronzana je bila i muška štafeta Radničkog u trci na 4×100 metara, koju su sačinjavali Mladen Radosavljević, Ognjen Popović, Rastko Radović i Aleksa Mijajilović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!