KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Novi uspesi za takmičare Šumdija karate dođoa

Nakon više od tri meseca duge pauze, članovi kragujevačkog Šumadija karate dođoa vratili su se takmičarskim obavezama. Kragujevački karatisti su minulog vikenda nastupili na prvom kolu kvalifikacija za JKA Prvenstvo Srbije, kao i na Prvenstvu Vojvodine, gde su u veoma jakoj konkurenciji osvojili 30 medalja.

Blistala je Olivera Petković, koja je u konkurenciji devojčica od 10 godina, kao i u godinu dana starijoj kategoriji osvojila 5 zlatnih i 2 srebrne medalje, pa je na kraju sasvim zasluženo ponela laskavo zvanje najbolje takmičarke na borilištu.

Pored Olivere, među nosiocima medalja našli su se još i Irina Dukadinoski, Tihana Aleksić, Luka Jovanović, Nemanja Antonijević, Hana Filipović, Vladimir Janković, Bogdana Terzić, Luka Stanojević, kao i trener Miloš Petković.

Najmlađe članove Šumadija karate dođoa narednog vikenda očekuje učešće na Sportsko-rekreativnom festivalu „Mali Hrabriša“, koji će se održati u Arheološkom parku Viminacijum, dok reprezentativcima iz redova kragujevačkog kluba predstoje završne pripreme za ITKF Svetsko prvenstvo u Makedoniji, gde će pokušati da ostave što je moguće bolji utisak i domognu se neke od medalja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!