KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Novi uspesi mladih tenisera kragujevačke Pume

Iza mladih tenisera kragujevačke Pume je veoma uspešan takmičarski vikend. Na Otvorenom prvenstvu Jagodine za takmičare do 8 godina starosti, teniseri kragujevačkog kluba zauzeli su prva tri mesta. Mina Bačanin osvojila je prvo, Anđelina Ljubisavljević drugo, a Uroš Jovanović treće mesto.

Foto: maliigraci.rs

Mina Bačanin je nakon osvojenog drugog mesta na turniru u Pančevu prošlog vikenda, ovoga puta uspela da trijumfuje na Otvorenom prvenstvu Jagodine, turniru crvenog nivoa Teniskog saveza Istočne Srbije za tenisere do 8 godina starosti.

Mlada teniska nada kragujevačke Pume je u finalu bila bolja od klupske koleginice Anđeline Nine Ljubisavljević sa 2:1 (5:3, 1:5, 5:1).

Još jedan član TK Puma Uroš Jovanović završio je na deobi treće pozicije, zajedno sa Ivanom Stojakovićem iz Bora.

Minuli vikend bio je uspešan i za one nešto starije takmičare Pume. Ilija Ilić zauzeo je drugo mesto na Otvorenom prvenstvu Zaječara za takmičare do 10 godina starosti, koje je održano na terenima Teniskog kluba As. Ilić, koji je nedavno odneo trijumf na Otvorenom prvenstvu Kragujevca za uzrast do 12 godina starosti, u finalu je poražen od Leskovčanina Pavla Stojiljkovića iz TK Šumice – 0:2 (1:4, 0:4).

Pobednik OP Kragujevca za dečake do 14 godina starosti Mateja Stefanović, nastupio je na OP Zlatibora za takmičare do 14 godina. U jakoj konkurenciji, Stefanović je podelio treće mesto sa Pavlom Čopićem iz užičke Slobode, pošto je u polufinalu posle velike borbe zaustavljen od strane Andrije Čopića, pobednika turnira – 1:2 (3:6, 6:3, 5:7).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!