KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Novi uspesi kragujevačkih tekvondista

U hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu održano je državno prvenstvo u tekvondou za uzrast pionira i juniora. U konkurenciji preko 700 takmičara iz pedesetak klubova, mladi kragujevački tekvondisti ostavili su jako dobar utisak i kući su se vratili sa zavidnim brojem osvojenih medalja.

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac osvojili su ukupno deset medalja. Titulama državnog prvaka okitili su se Pavle Cvetković, Una Džajević, Lazar Spasić i Teodor Jokić, srebrne medalje pripale su Jeleni Spakić i Vuku Đorđeviću, a bronzane Đurđi Bradić, Nađi Lepović, Nemanji Sokolovu i Savi Jovanoviću.

Isti broj medalja sa ovog takmičenja poneli su i članovi Tekvondo kluba Broj 1. Najsjajnija odličja pripala su Aleksi i Milanu Iliću, kao i Mariji Gajić, srebrne medalje završile su u vlasništvu Ive Petrović, Mihajla Krička, Vere Nikolić i Petra Kostića, dok su se bronzama okitili Filip Vasić, Anja Petrović i Dimitrije Mihajlović.

Narednog vikenda kragujevačke tekvondiste očekuje učešće na dva velika takmičenja, Asteriks kupu u Nišu i seniorskom prvenstvu države u Kragujevcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *