Nova pojačanja u FK Radnički 1923

fk-radnicki-pojacanja

FK Radnički 1923 predstavio je juče nove fudbalere pred start nove sezone u Jelen Superligi. Devet momaka koji su potpisali ugovor sa Radničkim 1923 su: Borislav Terzić, Stefan Andrić, Nemanja Vidić, Dragan Milovanović, Marko Đorđević, Branislav Čonka i Aleksandar KeljevićStevan Živković i Georgije Ilić.

Iz užičke Slobode stigao je Borislav Terzić, rođen 1991. godine u bosanskoj Vlasenici. Igra na poziciji desnog beka.

Konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog pojačao je Nemanja Vidić, Beograđanin rođen 1989. godine. U Kragujevac je došao iz Javora, a prethodno je nastupao za Zemun, Novu Goricu (Slovenija).

U redove “Đavola“ vratio se centarfor Dragan Milovanović, koji je za Radnički nastupao 2012. godine.Rođen je 1986. godine u Brusu. Bio je član Napretka, Čukaričkog, Javora, Dordoi Biškeka.

Radnički 1923 u novoj sezoni biće jači i za iskusnog štopera Marka Đorđevića, Kruševljanina rođenog 1983. godine. Ponikao je u Napretku, potom igrao za Jagodinu, Kairat i Okzhetpes iz Kazahstana i Amikal iz Vanuata.

Još jedan od novajlija je i Branislav Čonka, rođen 1989. godine u Beogradu. Igra na poziciji veznog igrača. Do sada je oblačio dres Partizana, Javora i Rudara iz Velenja.

Iz kruševačkog Napretka došao je Stevan Živković. On je rođen 1989. godine u Sremskoj Mitrovici, a igra na poziciji polušpica. U dosadašnjoj karijeri igrao je i za Radnički Bigbul, kao i Bežaniju.

Iz omladinskog pogona prekomandovani su Aleksandar Keljević i Stefan Andrić. Keljević je rođen 1989. godine u Kragujevcu, igra na pozicji centralnog veznog igrača. Igrao je u Šumadiji, Javoru i Smederevu. Andrić je rođen 1996. godine u Gornjem Milanovcu, gde je i ponikao u tamošnjem Metalcu. Igra na mestu veznog fudbalera. I Keljević i Andrić potpisali su prve profesionalne ugovore.

Nova sezona u Jelen Superligi počinje već u subotu, 9. avgusta, kada Radnički, od 17 časova i 30 minuta gostuje u Subotici, ekipi Spartaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *