Nikolić: “Potvrdili smo kvalitet“

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa nad Zadrom i desete pobede u Jadranskoj ligi:
– Mogu da Vam kažem da sam jako bio nervozan na utakmici jer celu noć nisam spavao. Odgovornost koju mi imamo ovde da pošteno odigramo kvalitetnu utakmicu ili da izgubimo pošteno. Ima tu ljudi iz Beograda koji su sumnjali u nas a mi uvek idemo na poštenu borbu, pa sad, nekad ti je slab dan. Znao sam da će biti teška utakmica. Zadar nije ona ekipa koju smo mi pobedili tamo, kao i Zvezda. Oni su doveli dva igrača, Longina i Žužu, promenili su upravu i došli su da pobede utakmicu. Mi smo bili nervozniji, igrači i ja, jer imamo odgovornost da pobedimo i zbog Zvezde i Radničkog i da potvrdimo kvalitet ove godine. Mi smo  to uradili. Ima onih koji sumnjaju u nas. Radnički uvek igra pošteno.

– U principu mi imamo dobar tim. Još jedno pojačanje očekujem. Da malo rasteretimo i Stivena i ove igrače koji vuku. Mogu samo da pohvalim ekipu. Svaka im čast. 10 pobeda, veliki rezultat. Videćemo dokle ćemo stići. Opstali smo u ligi, a sad da vidimo ako možemo da napravimo nešto više. Zadar doveo tri igrača nova. U NLB možeš da dovedeš koliko hoćeš a mi nismo još doveli nikog.

O kojem pojačanju je reč?

– Ne mogu da kažem.

Vladan Džo Vukosavljević

Jel iskusan?

– Pa ne bih dovodio juniore.

– Dolazi kup, nastavlja se posle prvenstvo. Da vidimo dal možemo da napravimo iznenađenje i uđemo u prvih šest, završio je Nikolić.

Najbolji akter večerašnjeg duela Radničkog i Zadra, Džo Vukosavljević, posle utakmice bio je veoma kratak:

– Velika pobeda za nas. Borili smo se i zasluženo pobedili. Jako sam srećan. Idemo dalje, pripremamo se za narednu utakmicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *